Blogger Templates

:::...It's Coming...:::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:::...DO RE MI...:::

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, 18 October 2011

Got Back My SPIRIT..Alhamdulillah..

Alahamdulillah...
Sejak kebelakangan ni aku rasa hidup aku dah banyak perubahan.
Semangat dan kekuatan dah kembali dalam hati ni even sometimes terasa jugak kehilangan insan terchinta tapi aku dah redha. Aku dah pasrah dan aku yakin ada hikmah di sebalik semua yang berlaku..Yang paling best aku boleh senyum tanpa kepura-puraan lagik.
Thanks God aku dikelilingi oleh insan insan yang sentiasa sokong dan bagi semangat pade aku.
1st of all mesti lah family aku..Mama, Abah,Angah,CT,drama King n adiknye,Jbon,Affan,Anim and Adik bungsu kesayangan aku Khairil. Dorang la semangat aku selama aku sedang dalam kekecewaan.
Dan lagik aku dikurniakan sahabat yang sangat la hebat. Pada dorang jugak lah aku bergantung time aku ketandusan dan terduduk beberapa bulan yang lalu..
Jom survey sape dorang..


*My beautiful nara + gojez + sweetest and etc lah..Love u both sampai mati okeyh..U light my life when the  star  leave me behind..
GEE + NOY + ASHIQ =  CAMERA

*Handsome boy of mine..upss,he's my BFF forever okeyh..time aku jatuh terduduk,sedih,sakit,nangis,melalak HE always be with me..
Mohd Hafiz a.k.a Jendul.

* My gojez + gossip BFF forever Puan Nurul Jannah


Mereka lah yang sentiasa ada untuk aku setiap masa when i need a shoulder to cry.

Mereka bagi aku semangat, kekuatan dan kebahagiaan even kebahagiaan yang aku miliki telah musnah..
Korang lah antara kurniaan Tuhan yang tak terhingga nilai nya untuk aku..
Love u all never ends.
Thanks a lot..Sumpah takde ape or siapa yang boleh replace tempat korang dalam hidup aku.
Insya Allah, dunia akhirat..amin..
And pada semua kengkawan yang always be with me thanks a lot jugak sebab tak putus putus bagi aku semangat dan kekuatan..Memang korang terbaik..






Until then,chill..


1 gossiping with are'shiq:

Julie M Gumpil said...

hey..Just nak xchange blog... mine:http://health-wellness-nature.blogspot.com/.. see u, until then, chill (cool)